Udruga

MMTO

Ph. Dr. Manuela Čeprnja u svojoj praksi radi psihoenergoterapiju, individualnu i grupnu, te druge različite metode psihološkog savjetovanja.

Djelatnosti Udruge pod vodstvom Manuele su:

Okupljanje građana koji se bave meditacijom, razgovori i predavanja o meditaciji i psihologiji, organiziranje savjetovanja i edukacija za predbračne, bračne i izvanbračne zajednice, škola za roditelje, savjetovalište za predškolsku i školsku dob te adolescente, pomoć za vrijeme razvoda, pomoć samohranim očevima i majkama.
Organiziranje tečajeva u svrhu zajedničkog vježbanja i zajedničkog rada na alternativnim i prirodnim načinima pomoći poboljšavanju zdravlja; usavršavanje metode iscjeljivanja i samoiscjeljivanja, provođenje programa zdravog mršavljenja.
Organizacija tematskih druženja (blagdani, rođendani, kuharske radionice, radionice ručnog rada).
Popularizacija znanstvenih djela i terapeuta koji se bave prirodnom i novom medicinom kao što su ajurvedski liječnici, fitoterapeuti, homeopati, akupunkturisti, biomedicina i drugo
Informiranje javnosti o načinima prirodnih liječenja, o prirodnoj medicini i o samopomoći.Strukovno povezivanje te stručno i profesionalno usavršavanje
Sudjelovanje u radio i televizijskim emisijama, te drugim sredstvima javnog priopćavanja, izrađivanje i izdavanje časopisa, knjiga i tematskih publikacija vezanih uz djelatnosti Udruge MMTO u svrhu promocije Udruge MMTO.
Organizacija edukativnih izleta u prirodu u skladu s posebnim propisima, sa svrhom upoznavanja ljekovitog bilja i ponovnog povezivanja s prirodom, savjeti o zdravoj prehrani i uzgoj potrebitog prirodnima suplementima za podizanje kvalitete življenja.
Suradnja sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj, Europi i svijetu, s obrazovnima ustanovama i drugim pravnim osobama i pojedincima, s ratnim vojnim invalidima i njihovim obiteljima.